Terugbel verzoek

Locaties

Een prettige en stimulerende omgeving is de start van een succesvol traject. CATA Management maakt gebruik van de facilitaire voorzieningen op diverse inspirerende en passende locaties zoals bijvoorbeeld Landgoed Beukenrode in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug of De Schildkamp is Asperen . Uiteraard zijn in-house trainingen of behoren andere locaties tot de mogelijkheden.

Jachthuis Beukenrodebeukenrode
Het conferentiecentrum van Landgoed Beukenrode is volledig ingesteld op de wensen van de moderne zakenman en -vrouw. Door de klassieke en huiselijke uitstraling van zowel het exterieur als het interieur en de rustgevende bosrijke omgeving, is Beukenrode een toevluchtsoord voor iedereen die inspirerend wil werken.

Klik hier voor de website

De Schildkamp
Gelegen langs de Linge, tegenover het pittoreske Leerdam, biedt deze locatie een frisse en verhelderende omgeving met hotel een scala aan mogelijkheden om te ontspannen en doeltreffende trainingen te volgen..

Klik hier voor de website

Wilt u snel weten waar CATA Management voor u of voor uw organisatie iets kan betekenen? Vul dan het invulscherm aan de linkerzijde in of neem contact met ons op via 0343 – 416 750. Wij zien de uitdaging graag tegemoet; mogen wij u verrassen?