Terugbel verzoek

Netwerkactiviteiten

CATA Management is specialist in Netwerken. Onder de productnaam VadeMecuM bieden wij trainingen en invullingen voor bijeenkomsten:

Voor Netwerktrainingen: klik hier…

Netwerkactiviteiten
Wij brengen mensen, ondernemingen, organisaties netwerken met elkaar in contact tot wederzijds voordeel in de vorm van bijvoorbeeld inspiratie, nieuwe ideeën, producten, diensten, samenwerkingsverbanden en omzet. Als spreker of als begeleider van uw bijeenkomst…

1. Kennistafels | Stimuleer kennis en innovatie
Voor het creëren en genereren van nieuwe ideeën, inspiratie en mogelijk ook omzet. In deze opzet wordt de bijeenkomst georganiseerd rond een vijf/zestal kennistafels, begeleid en ingericht door CATA Management.
2. Leadgenerator | Genereren van afspraken
Hoe gaat uw (netwerk-)evenement new business genereren voor de leden? Iedere bezoeker creëert zelf 4 kwalitatieve leads (telefoonnummers) met behulp van deze effectieve methode.
3. Aikido | Verbetering non-verbale communicatie
Welk effect heeft houding en vitaliteit op de netwerkvaardigheden van uw bezoekers? Tijdens deze ervaring maak men kennis met fundamentele elementen uit de Japanse krijgskunst, aikido.
4. Georkestreerd Speeddaten in een nieuw jasje | Snel en doeltreffend verbinden.
In 20 minuten minstens 6 kwalitatieve ontmoetingen. Deze module wordt veelal uitgevoerd door twee (of meer) trainers.
5. Vier op een rij | Stimuleren van empatisch vermogen
Wat is uw strategie om 4 vakjes met karaktereigenschappen vol te krijgen binnen de tijdslimiet? Voor elke bijeenkomst wordt het spel aangepast aan uw gastenlijst, voor optimale verbinding.
6. De ultieme verbinding | creeren van contact tussen deelnemers
Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe verbindt mij dat met andere personen / ondernemingen? Inzichtelijkheid van je netwerk in optima forma…
7. Ondersteuning van Netwerken op maat
Voorbeelden van succesvolle netwerkbijeenkomsten Op basis van actuele wensen en budget maken wij met plezier een bijeenkomst op maat. In samenwerking met Netwerkgids Nederland. Neem contact op via het formulier links in dit scherm.

Ondersteuning voor managers en bestuurders van netwerken

Ledentevredenheidsonderzoek
In hoeverre sluiten de netwerkactiviteiten aan bij de verwachtingen van de leden? Een onafhankelijk onderzoek onder uw leden geeft hierop onomstotelijk antwoord! Daarmee werft en behoudt u leden en verhoogt u de effectiviteit van uw netwerk.. Klik hier voor meer informatie

Boeken over netwerken

Voor aanvullende informatie over netwerken kunt u hier een aantal boeken treffen.

Wij zijn partner van

Wilt u snel weten wat CATA Management voor uw netwerk, onderneming, organisatie of netwerk kan betekenen? Vul dan het invulscherm aan de linkerzijde in of neem contact met ons op via 0343 – 416 750.

Wij zien de uitdaging graag tegemoet; mogen wij u verrassen?