Terugbel verzoek

Netwerktraining

VadeMecuM

CATA Management is specialist in Netwerken. Onder de productnaam VadeMecuM bieden wij trainingen en invullingen voor bijeenkomsten. De basis hiervoor is:

1-daagse training – ‘Doeltreffend aan de bal met netwerken’

Hoe kan het netwerken nog meer rendement opleveren? Hoe breng je het netwerken van een kopje koffie en cocktail praat naar een doelgerichte activiteit waar je plezier aan beleeft en tot concrete resultaten leidt? Meld je dan vandaag nog aan!

CATA Management biedt een samenhangende 1-daagse training aan in professioneel netwerken. Netwerken is een vaardigheid die iedere ondernemer, werkgever en werknemer moet beheersen. Wilt u:

» nieuwe opdrachten werven,
» kennis uitwisselen en vergaren,
» personeel / zoeken,
» marktinformatie vergaren,
» ontspanning,
» zoeken naar vacatures,
» samenwerking met andere partijen c.q. krachtenbundeling?

Opbouw trainingsdag
Van persoonlijke / commerciële doelstelling, naar vaardigheden en tot persoonlijke keuze van het netwerken die bij u en uw organisatie horen. In 1-dag passeren de volgende onderwerpen de revue op interactieve wijze:

» Doelstelling – Persoonlijk en zakelijk
» Bedrijfsanalyse – Over sterke en zwakke kanten
» Marktanalyse – Over kansen en bedreigingen
» Verbale communicatie vaardigheden – Geen contract zonder contact
» Non verbale communicatie vaardigheden – Het gesprek boven en onder tafel
» Social Media – Netwerken on-line
» Opvolging en nazorg – Het onderhoud
» Persoonlijke keuze in het juiste netwerk – Netwerken die bij je horen

Duur: 1 dag van 9:30 tot 17:00 uur
Prijs: € 299,- p.p. excl. BTW (inclusief koffie, thee, trainingsmateriaal en uitgebreide lunch) op basis van individuele intekening.


Verdieping?

Voor verdieping is het mogelijk om individueel de vaardigheden te verbeteren. Klik hier voor de verdiepende workshops. De 1 daagse training alsook de workshops zijn ook als interne training en beschikbaar in het Engels.

Training op maat?
Op basis van actuele wensen en budget maken wij graag een training/workshop/cursus op maat. Wilt u voor uw totale organisatie het netwerken laten aansluiten bij uw corporate strategie?  Neem dan contact op met Aart Hilhorst via het stellen van uw vraag hier links of bel met 0343-416750.

Wij zijn partner van

Wilt u snel weten wat CATA Management voor uw netwerk, onderneming, organisatie of netwerk kan betekenen? Vul dan het invulscherm aan de linkerzijde in of neem contact met ons op via 0343 – 416 750.

Wij zien de uitdaging graag tegemoet; mogen wij u verrassen?