Terugbel verzoek

VadeMecuM Business Speedcontacting Bijeenkomsten

Gedurende enkele jaren is onder VadeMecuM een succesvol netwerk initiatief voor zowel ZZP als MKB actief geweest met als doelen:
1. Het verbinden van netwerken van verschillende personen in een zakelijke context “Wie ken jij die iets voor iemand die ik weer ken, kan betekenen?”
2.
Het ontwikkelen van de vaardigheid om in zo kort mogelijke tijd de belangstelling van anderen te wekken. “Hoe verleid ik mensen?”

De bijeenkomsten staan in het teken van speedcontacting (of bedrijfsspeeddaten), het creeren van directe contactmomenten één op één – bijvoorbeeld in speeddating – of in groepen – zoals bij de dinerdate. Vanaf 17 februari 2010 zijn de volgende twee vormen speedcontacting bijeenkomsten geprogrammeerd:

 • VadeMecuM Speedcontacting: Een dynamische bijeenkomst met spreker, 8 rondes georkestreerd Speedcontacten op basis van je Elevator Pitch. De bijeenkomst bestaat uit drie hoofdonderdelen:
  • Een korte lezing (hooguit 30 minuten) met onderwerpen rond het netwerken;
  • Een enerverende 45 minuten speedcontacting, waarbij één minuut elevator pitch voor persoon A, één minuut elevator pitch voor persoon B en één om vraag en aanbod te matchen: in 45 minuten heb je zo met 8 deelnemers een Speedcontact;
  • Het vrije netwerkgedeelte. Eventuele vervolgcontacten laten we graag noteren, zodat de resultaten meetbaar worden gemaakt.

De inloop is vanaf 19.30 uur, aanvang programma om 20.00 uur op het landgoed Beukenrode aan de Beukenrodelaan 2 in Doorn. Er kunnen maximaal 50 personen deelnemen.

Hieraan voorafgaand is er een korte workshop (start 16:00 uur) om (onder meer) je eigen elevator pitch zo succesvol mogelijk over het voetlicht te brengen (inclusief video-opnames die later beschikbaar zijn voor je site of anderszins).

 • VadeMecuM Dinercontacting: Maximaal 25 deelnemers nodigen wij uit om deel te nemen aan een Speedcontacting Diner met het volgende programma 
  • Ontvangst vanaf 17:30 uur.
  • Van 17:45 tot 18:15 uur belicht een keynote speaker op een interactieve manier een element van het zakendoen en netwerken in de breedste zin des woords.Van 18:30 tot 21:00 uur Diner in 4 gangen aan één van de 5 tafels. Tussen de gangen vindt een wisseling van tafel plaats. thema’s aan de tafels zijn bijvoorbeeld financien, Innovatie, Eten en drinken en het onderwerp van de spreker. Je kunt de specialisten verwachten aan de tafels!
  • Afsluitend drankje in de bar.

Door de orkestratie van tafelschikking zul je alle aanwezige deelnemers aan de verschillende tafels ontmoeten zodat je ook effectief kunt netwerken.

Je kunt je belangstelling voor het organiseren van soortgelijke bijeenkomsten laten weten door het ‘terugbel verzoek’ aan de linkerzijde in te vullen of je neemt direct contact met ons op via 0343 – 416 750. 

Tips:
Communicatie over de bedrijfsspeeddatebijeenkomsten tref je aan op de LinkedIn pagina ‘VadeMecuM Business Speedcontacting’ Klik hier.